keuzemenu

KEUZE MENU PETRUS € 55

voorgerechten

Huisgemaakte spring rolls met kip, soja, wortel, koriander

Carpaccio van hert met gemarineerde oesterzwam, truffel olie €  5,00

Huisgemaakte boeren paté met kramiektoast

hoofdgerechten

Ragout van hert en everzwijn, wortel, raap, gepelde paprika, kroketten €  5,00

Stoverij van varkenswangetjes met frietjes

Vissoep op Oostendse wijze met rouille, kaas, lookbrood

desserts

Vanille ijs

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  4,00

PETRUS MENU AU CHOIX € 55

entrées

Rouleaux de printemps, poulet, coriandre, carottes, soja

Paté fermier fait maison, toast de cramique

Carpaccio de chevreuil, pleurotes marinés et huile à la truffe €  5,00

plats

Carbonades de joues de porc

Ragout de chevreuil et de marcassin, poivrons pelés, navet, carottes, croquettes €  5,00

Soupe de la mer du Nord, riche en poisson, rouille, fromage rapé, croutons à l’ail

desserts

Mousse au chocolat

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  4,00

Read more …

dienstregeling

's vrijdags gesloten - traiteur mogelijk buiten service uren

Gesloten van 30 september tem 6 oktober 2024

Read more …

menu

kaart

PETRUS

To share of als voorgerecht :

 

Huisgemaakte Dim Sum ( gestoomde beursjes met kip soja, wortel, koriander) per stuk   6

Huisgemaakte spring rolls ( gefrituurde rijstvelloempia met kippengehakt)  per stuk   6

Bordje Recebo Ibérico ham 18

Vegetarische spring rolls, huisgemaakt ( wortel, prei, soja, mie)   per stuk   6

Gepaneerde en gefrituurde visreepjes met verse tartaarsaus   18

Sushi Maki met zalm, avocado, bieslook, soja dip, wasabi en sesam dip 17

Voorgerecht  :

Verse dagsoep met brood en boter   8

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 24

Huisgemaakte kaaskroketten met klassieke garnituur 20

Gefrituurde scampi met verse tartaarsaus 24

Gebakken scampi met lookroomsaus  25

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen 24

Gerookte Schotse zalm met ui, peterselie en toast 25

Carpaccio van rund met zongedroogde tomaten en pijnboompitten, pesto en rucola 23

Verse gepelde Oostendse garnalen met sla, ei, tomaat en sausjes ( volgens aanvoer) 31

 

Voorgerecht suggesties :

Pomme Moscovite, caviar 30 gr 59

6 holle Oostendse oesters 23

Salade périgourdine met eendenvoormaagjes, notenolie 25

Huisgemaakte boerenpatè met pompoenchutney en kramiek toast 22

Assortiment van gebakken champignons met kramiek  26

Carpaccio van hert met gemarineerde oesterzwam en truffelolie 27

Ganzenleverpastei met uien konfijt en kramiektoast 28 

Salades :

Gegratineerde geitenkaas met sla, appel en spek, honingdressing 24

PETRUS

Hoofdgerechten :

Gebakken kabeljauwfilet 240gr. met tartaarsaus, sla en verse frieten 39

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 38

2 Gebakken zeetongen 200gr. ’Meunière’ met sla en verse frieten 39

Salade met verse garnalen, verse mayonnaise en frieten ( volgens aanvoer ) 40

à la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten 34

Filet pur ( ossenhaas) (+/- 240gr.) met saus naar keuze, mayonaise en verse frieten 41

   Pepersaus, Champignonsaus of Hofmeesterboter ( Béarnaise €4,00 - min. 2 pers.)

Ossentong in Madeira saus met puree 34

Gehaktballen in tomatensaus met verse frieten of puree ( kids: € 19,00) 26

Gefrituurde scampistaartjes met tartaarsaus, sla en verse frieten 30

Vol-au-vent met hoeve kip, bladerdeegje, sla en verse frieten of rijst 33

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragon saus en verse frieten 32

Stoverij van varkenswangen, saus met bruine Grimbergen, sla en verse frieten 32

Suggesties :

Pad Thai met scampi 35

Assortiment van gegratineerde vis met prei en champignon,  puree 33

Schelvis op Oostendse wijze, witte wijn saus, garnalen, tomaat, champignon 34

Entre côte met ansjovis boter en frietjes 39

Osso bucco met pasta 38

Rog met kappertjesboter en puree   37

Hazen rug ‘Harlekijn’ met appel en veenbessen, aardappelkroketten 42

Stoofpot van hert en everzwijn met raap, wortel, ui en gepelde paprika 37

Gegratineerde gehaktschotel met prei en puree   29

Paling in 12 groene kruiden met sla en verse frieten 40

Langoustines in de oven met paprika boter en rijst 39

Op bestelling: Royale zeevruchtenschotel met halve kreeft € 69,00 p.p.

.