keuzemenu

traiteur

TAKE AWAY 
dag vooraf bestellen tussen 10u-12u = dag erna afhalen tussen 11u-12u  

Om te frituren:

(huisgemaakt [[[&]]] diepgevroren)

Dim Sum / per stuk €  3.20

Spring Rolls kip / stuk €  4.20

Garnaalkroket / stuk €  4.70

Kaaskroket / stuk €  3.50

Voorgerechten:

Dagsoep /L €  5.00

Gerookte zalm/ui/peterselie € 14.50

Carpaccio hert/truffelolie/oesterzwam € 14.50

Carpaccio rund/parmesan/rucola € 12.50

Hoofdgerechten:


Vissoep/rouille/kaas/lookbroodjes € 19.50

Spaghetti Bolognese/veel groenten! € 11.50

Gehaktballen in tomatensaus/puree € 15.00

Ragout hert/wortel/raap/paprika/aard. € 21.50

Osso bucco/pasta/parmesan € 19.50

Ossentong in Madeirasaus/puree € 19.50

Scampi lookroom/rijst € 18.50

Varkenswangen in bruine Grimbergen € 18.50

Kabeljauwfilet Oostendse wijze/puree € 23.50

Tongrollen Preisaus/puree € 17.50


Read more …

menu

suggesties

MENU à € 37.50

( enkel zaterdag & zondag)

Ganzenleverterrine met uienconfijt/vijg/kramiek

-

Ragout van hert/wortel/raap/gepelde paprika/aardappel

of

Kabeljauw op Oostendse wijze/puree

-

Flan vanille

.