keuzemenu

KEUZE MENU PETRUS € 55

voorgerechten

Huisgemaakte dim sum met kip, soja, wortel, koriander

Huisgemaakte spring rolls met kip, soja, wortel, koriander

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes

hoofdgerechten

Zeeduivel medaillons met groene pepersaus en prei stoemp

Tagliata van rundvlees met rucola, parmesan, pijnboompitten, zongedroogde tomaat

Mosselen natuur met frietjes en sausjes

desserts

Mousse au chocolat

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  4,00

PETRUS MENU AU CHOIX € 55

entrées

Dim sum faits maison, poulet, coriandre, carottes, soja

Rouleaux de printemps, poulet, coriandre, carottes, soja

Soupe de la mer du Nord, riche en poisson, rouille, fromage rapé, croutons à l’ail

plats

Médaillons de lotte, sauce au poivre vert purée de pommes de Terre au poireau

Tagliata de boeuf , rucola, parmesan, pignons de pin, tomates séchées 

Moules natures, sauces et pommes frites

desserts

Mousse au chocolat

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  4,00

Read more …

dienstregeling

's vrijdags gesloten - traiteur mogelijk buiten service uren


Gesloten tem 21/06/24

Read more …

menu

kaart

PETRUS

To share of als voorgerecht :

 

Huisgemaakte Dim Sum ( gestoomde beursjes met kip soja, wortel, koriander) stuk   6

Huisgemaakte spring rolls ( gefrituurde rijstvelloempia met kippengehakt)  per stuk   6

Bordje Recebo Ibérico ham 18

Vegetarische spring rolls, huisgemaakt ( wortel, prei, soja, mie)   per stuk   6

Gepaneerde en gefrituurde visreepjes met verse tartaarsaus   18

Sushi Maki met zalm, avocado, bieslook, soja dip, wasabi en sesam dip 17

Voorgerecht  :

Verse dagsoep met brood en boter   8

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 24

Huisgemaakte Kaaskroketten met klassieke garnituur 20

Gefrituurde scampi met verse tartaarsaus 24

Gebakken scampi met lookroomsaus  25

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen 24

Gerookte Schotse zalm met ui, peterselie en toast 25

Carpaccio van rund met zongedroogde tomaten en pijnboompitten, pesto en rucola 23

Verse gepelde Oostendse garnalen met sla, ei, tomaat en sausjes ( volgens aanvoer) 31

 

Voorgerecht suggesties :

Pomme Moscovite, caviar 30 gr 59

6 holle Oostendse oesters 23

Vitello tonato 25

Carpaccio van sint Jakobsnoot met limoen, venkel en granaatappel 26

Assortiment schelpen met witte wijn, peterselie, look 25

Maatjes met groene boontjes en gesnipperde ui 24

Salades :

Gegratineerde geitenkaas met sla, appel en spek, honingdressing 24

Buratta met kerstomaten, rucola, pijnboompitten en pesto 23

Salade met haring, aardappelen, sla, rode ui, boontjes 19

PETRUS

Hoofdgerechten :

Gebakken kabeljauwfilet 240gr. met tartaarsaus, sla en verse frieten 39

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 38

2 Gebakken zeetongen 200gr. ’Meunière’ met sla en verse frieten 39

Salade met verse garnalen, verse mayonnaise en frieten ( volgens aanvoer ) 40

à la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten 34

Filet pur ( ossenhaas) (+/- 240gr.) met saus naar keuze, mayonaise en verse frieten 39

   Pepersaus, Champignonsaus of Hofmeesterboter ( Béarnaise €4,00 - min. 2 pers.)

Ossentong in Madeira saus met puree 34

Gehaktballen in tomatensaus met verse frieten of puree ( kids: € 19,00) 26

Gefrituurde scampistaartjes met tartaarsaus, sla en verse frieten 29

Vol-au-vent met hoeve kip, bladerdeegje, sla en verse frieten of rijst 33

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragon saus en verse frieten 32

Stoverij van varkenswangen, saus met bruine Grimbergen, sla en verse frieten 32

Suggesties :

Crispy Pork, gebakken buikspek, boontjes, chilli, basilicum, rijst 35

Assortiment schelpen met witte wijn, peterselie, look en pasta 36

Assortiment schelpen met saffraan risotto  37

Verse rundhamburger met zijn broodje, sla en frietjes 33

Tagliata van rundvlees met rucola, parmezaan en pijnboompitten 38

Gegratineerde vispan met prei en champignon, puree   34

Zeeduivel medaillons met groene pepersaus en preistoemp   38

Entrecote ‘minute’ met hofmeesterboter en frietjes  38

Mosselen natuur en frietjes 31

Mosselen in de witte wijn en frietjes   33

Mosselen in de lookroomsaus en frietjes   34

Paling in 12 groene kruiden met sla en verse frieten 40

Langoustines in de oven met paprika boter en rijst 39

Op bestelling: Royale zeevruchtenschotel met halve kreeft € 69,00 p.p.

.