keuze menu

open op zaterdag 06/01/2018

suggesties

open op zaterdag 06/01/2018

Read more …

 

Petrus vaste kaart  
Voorgerechten:
Soep: Verse dagsoep met brood en boter   5.50 €
  Oostendse vissoep met rouille lookbroodjes en kaas   17.90 €
       
Voorgerechten: Lauw geitenkaasje op een bedje van sla met gekarameliseerde appeltjes en spekreepjes   16.90 €
  Zacht gerookte Schotse zalm met gesnipperde ui, peterselie en toast   17.90 €
  Carpaccio van rund met parmesan en ruccola   17.50 €
  Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie   17.90 €
  Kaaskroketten met garnituur   15.50 €
  Scampi staartjes in lookroomsaus   18.50 €
  Langoustines in de oven met kruidenboter   20.90 €
  Salade met verse garnalen (volgens aanvoer)   18.90 €
       
Salades: Salade Petrus (lauwe geitenkaas, gefrituurde scampi, gerookte zalm en gerookte ham)   23.50 €
  Salade Niçoise (met tonijn)   18.90 €
Alle voorgerechten worden met brood en boter geserveerd, voor een portie frieten erbij rekenen wij € 3.00. Traiteurprijs = restaurantprijs - 10%. Graag vooraf bestellen.  
   
  Petrus vaste kaart
hoofdgerechten:
  Gebakken kabeljauwfilet met tartaarsaus en frietjes   28.50 €
  Rijkelijke vissoep op Oostendse wijze met kaas, rouille en lookbroodjes   27.90 €
  3 Gebakken zeetongen "meunière" met verse frieten   25.90 €
  Salade met verse garnalen (volgens aanvoer)   27.90 €
  Gefrituurde scampi staartjes met tartaarsaus   24.90 €
  Gebakken scampistaartjes in lookroomsaus   24.90 €
  Gebakken scampistaartjes op oosterse wijze met basmati rijst   24.90 €
  Langoustines in de oven met kruidenboter en rijst   28.90 €
  Zeevruchtenschotel enkel op bestelling! p.p.€ 49.90    
Vleesgerechten: A la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten   21.90 €
  Rosé gebakken kalfsnieren met een mosterd-dragon saus en gefrituurde brunoise van aardappelen   22.90 €
   Ossenhaas met saus ** naar keuze, sla en verse frieten   29.90 €
   Entrecôte +/- 300 gr. met saus ** naar keuze, sla en verse frieten   29.90 €
** U hebt de keuze tussen; peperroomsaus, champignonroomsaus,hofmeesterboter, béarnaise, of choronsaus
Alle hoofdgerechten worden met frietjes, puree, pasta of rijst geserveerd. Traiteurprijs = restaurantprijs - 10%. Graag vooraf bestellen.