keuzemenu

To share: (of als voorgerecht)

Huisgemaakte Dim Sum ( gestoomd, kip, soja, wortel, koriander) per stuk €  4,00

Huisgemaakte spring rolls ( gefrituurde rijstvelloempia met kip) per stuk €  5,00

Bord Recebo Iberico ham € 14,00

Toast met gerookte zalm per stuk €  8,00

Sushi Maki ( 3 zalm koud, 3 zalm lauw met avocado) € 12,50

Sashimi ( zalm, sint Jakobsnoot, kabeljauw [&] tonijn volgens aanvoer) € 14,50

Gepaneerde en gefrituurde visreepjes met tartaarsaus € 12,50

 

Voorgerechten:

Verse dag soep met brood en boter €  5,90

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas, lookbroodjes € 18,50

Slaatje met lauwe geitenkaas, appel en spek € 19,00

Zacht gerookte schotse zalm met ui, peterselie en toast € 19,00

Carpaccio van rund, rucola, Parmezaan, zongedroogde tomaat en pesto € 19,00

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie € 18,50

Huisgemaakte kaaskroketten € 17,50

Scampi in de lookroomsaus € 18,50

Langoustines in de oven met kruidenboter € 22,00

Vitello tonnato ( kalfsgebraad met tonijn mayonaise) € 19,00

Tomaat met mozzarella, basilicum en pesto € 14,00

Huisgemaakte kroketten met mossel € 18,00

Gegrilde Sint-Jakobsnoten met mango en piment € 21,00

Toast met gerookte paling, mierikswortel mayo, dille en komkommer € 19,00

 

Hoofdgerechten:

Gebakken kabeljauwfilet met tartaarsaus en verse frietjes € 32,00

Rijkelijke Vissoep met rouille, kaas, lookbroodjes € 29,00

À la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten € 26,00

Gebakken zeetong ‘Meunière’ met verse frieten € 32,00

Gefrituurde scampi met tartaarsaus en frieten € 26,50

Gebakken scampi in de lookroomsaus en verse frieten € 26,50

Langoustines in de oven met kruidenboter en rijst € 32,00

Stoverij van varkenswangen met verse frieten € 26,00

Gehaktballen in tomatensaus met frieten of puree € 20,00

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragonsaus € 26,00

Filet pur (+/- 240gr.) met saus naar keus en frieten € 32,00

Entre-côte (+/- 300gr.) met saus naar keus en frieten € 32,00

Ossentong in madeira saus met puree € 27,00

Tagliata van rundvlees met rucola en Parmezaan € 32,00

Osso Bucco van kalfsschenkel met pasta en Parmezaan € 29,00

Crispy pork Thai way ( krokant buikspek met bonen, piment, woksaus) € 27,00

Lotte in een jasje van pancetta met kalfsjus en knolselderpuree € 29,00

Mosselen:

Zeeuwse mosselen natuur (1,2kg) met verse frieten en sausjes € 27,00

Zeeuwse mosselen met witte wijn (1,2kg) met verse frieten en sausjes € 28,00

Zeeuwse mosselen in de kookroom (1,2kg) met verse frieten en sausjes € 29,00


Read more …

traiteur

menu

suggesties

To share: (or as a starter)

Homemade Dim Sum (soy beans, chicken, coriander) per piece €  4,00

Homemade chicken spring rolls per piece €  5,00

Recebo Iberico ham € 14,00

Toast with smoked salmon per piece €  8,00

Sushi Maki ( with salmon or tuna ) € 14,50

Sashimi (salmon, scallops, cod fish, tuna according to availability) € 14,50

fresh fish sticks with breadcrumbs, tartar sauce € 12,50

Starters:

Soup with bread and butter €  5,90

Fish soup with garlic bread, cheese and rouille € 18,50

Goat cheese salad with bacon, apple and honey € 19,00

Smoked salmon with chopped parsley, onion and toast € 19,00

Beef carpaccio with pesto, rucola, parmesan € 19,00

Homemade shrimp croquettes € 18,50

Homemade cheese croquettes € 17,50

Scampi with garlic and cream € 18,50

Dublin bay prawns with bell pepper butter € 22,00

Fresh brown shrimp salad with homemade mayonaise € 21,00

Main course :

Fried cod fish filet with tartar sauce and french fries € 32,00

Fish soup with ,garlic bread, cheese and rouille € 29,00

Steak tartare, fresh moulded raw beef, with french fries and green salad € 26,00

Dover sole ‘Meunière’ with french fries € 32,00

Fried scampi with breadcrumbs, tartar sauce and french fries € 26,50

Fried scampi with garlic and cream, french fries € 26,50

Dublin bay prawns with bell pepper butter and rice € 32,00

Pork cheeks carbonades, with brown beer sauce and fries € 26,00

Meat balls with tomato sauce and mashed potatoes € 20,00

Veal kidneys with mustard and tarragon cream sauce € 26,00

Filet steak (+/- 240gr.) with pepper or mushroom sauce and fries € 32,00

Entrecôte (+/- 300gr.) with pepper or mushroom sauce and fries € 32,00

Beef tongue with madeira sauce and mashed potatoes or fries € 27,00

Fresh brown shrimp salad with french fries and homemade mayonaise € 29,00

Mussels:

Plain Zeeland mussels(1,2kg) and french fries € 27,00

Zeeland mossels with white wine(1,2kg) and french fries € 28,00

Zeeland mossels with garlic and cream (1,2kg) and french fries € 29,00

SUGGESTIONS

Starters:

Scallop tartare with coriander, lime and mint € 21,00

King crab ( 150gr.) with lemon butter and chives € 28,00

Lamb kidneys with onion, bacon, mushroom and toast € 21,00

6 Flat oysters on ice, with bread € 22,00

Cod fish carpaccio with mango and piment € 17,00

Main course :

King crab ( 200gr.) with lemon butter and chives, rice € 39,00

Entre côte with anchovy butter and french fries € 32,00

Chicken vol-au-vent with french fries € 26,00

Norway haddock ‘en papillote’ with fennel, carrot and potatoes € 26,00

  Veal shank osso bucco with pasta and parmesan € 29,00

Scampi Pad Thai ( fried rice noodles, soy bean and peanut) € 26,00

Fresh beef burger with bun, lettuce, sauces  and French fries € 24,00

‘Hachis parmentier’ ( minced meat, mashed potatoes, cheese and cauliflower)

.