keuzemenu

traiteur

Om mee te nemen:

- Huisgemaakte spring roll’s om te frituren       €   3,00

         (diepgevroren, per stuk)

- Gerookte zalm met ui, peterselie en toast        € 16,00

- Dagsoep per liter (wortel , prei, tomaat of ui)  €   4,00

 

- AA asperges op zijn vlaams met puree             € 22,00   

         - Vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes € 19,00

         - Kabeljauwfilet op oostendse wijze, puree  € 19,00

         - Gehaktballen in tomatensaus met puree     € 15,00

         - Stoverij van varkenswangen met puree      € 16,00

         - Osso Bucco met pasta en parmesan            € 22,00

         - Ossentong in Madeira saus met puree        € 19,00

         - Scampi lookroom met rijst                          € 17,00

         - Spaghetti bolognese, gemalen kaas             €   9,50

         

Bestellen voor 11u.

 s’Anderendaags af te halen tussen 11u en 12u. Cash of kaart.

Enkel via: 0032 475 619 363

 

Read more …

menu

Petrus restaurantkaart

To share: (of als voorgerecht)

Huisgemaakte Dim Sum ( gestoomd, kip, soja, wortel, koriander) per stuk      €  4,00

Huisgemaakte spring rolls ( gefrituurde rijstvelloempia met kip) per stuk      €  5,00

Bord Recebo Iberico ham                                                                    € 14,00

Toast met gerookte zalm                                                    per stuk     €  8,00

Sushi Maki ( 3 zalm, 3 tonijn allebei met avocado)                                         € 12,50

Sashimi ( zalm, sint Jakobsnoot, kabeljauw [&] tonijn volgens aanvoer)    € 14,50

Gepaneerde en gefrituurde visreepjes met tartaarsaus                                  € 12,50

 

Voorgerechten:

Verse dag soep met brood en boter                                                             €  5,90

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas, lookbroodjes                                          € 18,50

Slaatje met lauwe geitenkaas, appel en spek                                        € 19,00

Zacht gerookte schotse zalm met ui, peterselie en toast                                € 19,00

Carpaccio van rund, rucola, Parmezaan, zongedroogde tomaat en pesto  € 19,00

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie                   € 18,50

Huisgemaakte kaaskroketten                                                               € 17,50

Scampi in de lookroomsaus                                                                  € 18,50

Langoustines in de oven met kruidenboter                                                    € 22,00

Vitello tonnato ( kalfsgebraad met tonijn mayonaise)                            € 19,00

Maatjes met gesnipperde ui en boontjes, jonge jenever                                € 14,00

Carpaccio van kabeljauw met mango, piment, kruidige olie                   € 18,00

Gebakken Sint-Jakobsnoten met paprika-Ricardsaus                              € 21,00

Toast met gerookte paling, mierikswortel mayo, dille en komkommer    € 19,00

 

         Hoofdgerechten:

Gebakken kabeljauwfilet met tartaarsaus en verse frietjes                     € 32,00

Rijkelijke Vissoep met rouille, kaas, lookbroodjes                                         € 29,00

À la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten                      € 26,00

Gebakken zeetong ‘Meunière’ met verse frieten                                            € 32,00

Gefrituurde scampi met tartaarsaus en frieten                                       € 26,50

Gebakken scampi in de lookroomsaus en verse frieten                                   € 26,50

Langoustines in de oven met kruidenboter en rijst                               € 32,00

Stoverij van varkenswangen met verse frieten                                      € 26,00

Gehaktballen in tomatensaus met frieten of puree                                 € 20,00

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragonsaus                             € 26,00

Filet pur (+/- 240gr.) met saus naar keus en frieten                               € 32,00

Entre-côte (+/- 300gr.) met saus naar keus en frieten                            € 32,00

Ossentong in madeira saus met puree                                                  € 27,00

Tagliata van rundvlees met rucola en Parmezaan                                            € 32,00

Osso Bucco van kalfsschenkel met pasta en Parmezaan                                  € 29,00

Crispy pork Thai way ( krokant buikspek met bonen, piment, woksaus) € 27,00

Schelvisfilet op Oostendse wijze (garnalen, champignon, witte wijnsaus)       € 27,00

                  Dessert:

         Moelleux au chocolat met verse slagroom                                             €  9,50

         Carpaccio van ananas met bol kokos-ijs en kirsch                                           € 12,00

Read more …

suggesties

.
.