menu

Om mee te nemen:

- Huisgemaakte spring roll’s om te frituren       €   3,00

         (diepgevroren, per stuk)

- Gerookte zalm met ui, peterselie en toast        € 16,00

- Dagsoep per liter (wortel , prei, tomaat of ui)  €   4,00

 

- AA asperges op zijn vlaams met puree             € 22,00   

         - Vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes € 19,00

         - Kabeljauwfilet op oostendse wijze, puree  € 19,00

         - Gehaktballen in tomatensaus met puree     € 15,00

         - Stoverij van varkenswangen met puree      € 16,00

         - Osso Bucco met pasta en parmesan            € 22,00

         - Ossentong in Madeira saus met puree        € 19,00

         - Scampi lookroom met rijst                          € 17,00

         - Spaghetti bolognese, gemalen kaas             €   9,50

         

Bestellen voor 11u.

 s’Anderendaags af te halen tussen 11u en 12u. Cash of kaart.

Enkel via: 0032 475 619 363

 

Dagschotels (op bestelling):              € 15,50

-       vr 15/05  hamrolletjes met witloof gegratineerd, puree

-       za & zo 16 &17/05  zie  weekend menu

-       ma18/05 kalfsbrood met boontjes, oregano aardappelen

-       di 19/05 zalm met mosterdsaus, broccoli en rijst

-       wo 20/05 tongrolletjes nantua met rijst

-       do 21/05 cordon bleu met erwten en wortelen, krieltjes

-       vr 22/05  gebakken visbrochette met curry saus

 

 

 

Weekendmenu: € 35,00

 

Asperges op zijn vlaams 

 

 

Kabeljauwhaas op Oostendse wijze en puree

(witte wijnsaus, champignon, garnaal)

 

Dessert Patisserie Caruso

& Flesje chardonnay 19 cl. P.P.

Go back