Lunch / Plat du jour / Daily special / Tagesmenu

PETRUS - LUNCHLIJST

___________________

SOEP + HOOFDGERECHT : € 21.00

VOORGERECHT + HOOFDGERECHT : € 24.00

HOOFDGERECHT + KOFFIE : € 21.00

 

VR 25/03 soep of scampi fritti met tartaarsaus / gehaktballen in tomatensaus en puree

MA 28/03 soep of slaatje met feta kaas / gebakken pladijsfilet met kappertjes, krieltjes

DO 31/03 soep of toast cannibale/ gebakken kipfilet met champignonsaus en frieten

VR 01/04 soep of slaatjes met geitenkaas / koolvisfilet op vlaamse wijze

MA 04/04 soep of spring roll met zoetzure saus / gegratineerde hamrollen met witloof

DO 07/04 vissoep op oostendse wijze met rouille, kookbrood en kaas / dessert van de dag

VR 08/04 soep of kaaskroket / zeebarbeel, stoemp met zongedroogde tomaat, peultjes

MA 11/04 soep of calamaris fritti / kalkoenfilet met druivensaus en kroketten 

DO 14/04 soep of perzik gevuld met krab / gehaktballen in tomatensaus met frieten

VR 15/04 soep of quiche petrus / Rog met kappertjesboter en puree

MA 18/04 soep of gefrituurde visreepjes / kalfsbrood met erwten en wortelen, kroketten

DO 21/04 soep of carpaccio van rund / schelvisfilet op oostendse wijze en puree

VR 22/04 soep of witloofstronkje met zalm en kervelsaus / worst met rode kool en puree

MA 25/04 soep of ceasarsalade / visbrochette met currysaus en rijst

DO 28/04 soep of  tomaat met mozzarella / waterzooi van vis, natuuraardappel 

VR 29/04 soep of  haring filet met macedoine / kotelet ‘Cross and Blackwell’ met kroketten

Chef kok vrouwelijk
Chef kok