Lunch / Plat du jour / Daily special / Tagesmenu

Restaurant – PETRUS – Tearoom

Sint Petrus en Paulusplein 8. 8400 Oostende. Tel.: 059/334800. gesloten op dinsdag & woensdag. www.petrusoostende.be

Dagschotellijst  januari 2020

Soep + dagschotel €16.90 / voorgerecht + dagschotel €18.90 / dagschotel + koffie €16.90

Maandag 06/01

Dagsoep of toast champignon

En

Vleesbrochette met verse andalouse saus en frieten

Donderdag 16/01

Dagsoep of vissalade

En

Luikse balletjes met sla en friet 

vrijdag 24/01

Dagsoep of garnaalkroketje

En

Kalkoen filet ‘wellington’ met frietjes

donderdag 09/01

dagsoep of slaatje met feta

En

Grietmoot met witloofpuree en mosterdsaus

Vrijdag 17/01

Dagsoep of toast cannibale

En

Zalm terryaki met noedels en brocoli

maandag 27/01

dagsoep of hamrol met prei

En

Vissoep met rouille, lookbroodjes en kaas

 

vrijdag 10/01

dagsoep of slaatje met gerookte zalm

En

Gyros met rijst

Maandag 20/01

dagsoep of groentenloempia

En

Kalfsbrood met kroketten en boontjes

donderdag 30/01

dagsoep of gevulde tomaat met gehakt

En

Cordon bleu met erwten en wortelen

Maandag 13/01

dagsoep of gebakken bloedworst met witloofsalade

En

Tongschar filet met tomaat en kappertjes

donderdag 23/01

dagsoep of kaaskroketje

En

Waterzooi van vis met groentjes en natuuraardappelen

vrijdag 31/01

dagsoep of quiche

En

Visbrochette met currysaus en rijst

Maandag 03/02

Dagsoep of kaaskroket

En

Wijting filets ‘à la moutarde’

Dinsdag 04/02 - woensdag 12/02 gesloten voor verfraaiingswerken

Donderdag 13/02

Dagsoep of witloofstronkje met gerookte zalm en kervelsaus 

en 

Varkenskotelet ‘ cross and blackwell

Vrijdag 14/02

Dagsoep of frisée met spek en ei

En

Koolvis haasje op zijn Vlaams

Chef kok vrouwelijk
Chef kok