Lunch / Plat du jour / Daily special / Tagesmenu

Restaurant – PETRUS – Tearoom 

Sint Petrus en Paulusplein 8. 8400 Oostende.  www.petrusoostende.be

Lunch lijst  Januari-februari 2023   ’s Middags tot uitputting (Reservatie : 059/ 33 48 00 )

Enkel hoofdgerecht  € 19,00 / Soep + hoofdgerecht € 23,00 / voorgerecht + hoofdgerecht € 25,00 / dagschotel + koffie € 22,00

Maandag 23/01

Dagsoep of spring roll

En gegratineerde tongrolletjes met spinazie puree

Maandag 30/01

Dagsoep of calamares fritti

En cordon bleu met erwten en wortelen

Maandag 06/02

Dagsoep of slaatje gebakken kip en  ananas

En visbrochette met currysaus, rijst

Maandag 13/02

Dagsoep of gevulde paprika met feta

En romige tagliatelle met prei en hamblokjes

Dinsdag 24/01

Dagsoep of visreepjes met tartaarsaus

En balletjes in tomatensaus met frieten

Dinsdag 31/01

Dagsoep of toast met champignons

En zalm met béarnaise en broccoli

Dinsdag 07/02

Dagsoep of kaaskroket

En varkenskotelet ‘cross and blackwell’, kroketten

Dinsdag 14/02

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbrood

En mousse van donkere chocolade

Woensdag 25/01

Dagsoep of haringfilet met groentenmacedoine 

En Pasta met romige broccolisaus, parmesan en ham 

woensdag 01/02

dagsoep of zalm op z’n mooist

En kalkoenfilet met druivensaus en kroketten

Woensdag 08/02

Dagsoep of tomaat monegask

En gegratineerde vispan met prei en champignon, puree

Woensdag 15/02

dagsoep of  quiche Lorraine

En worst met rode kool en puree

Donderdag 26/09

Dagsoep of  quiche petrus

En kabeljauw met preisaus en puree

Donderdag  02/02

Dagsoep of  macaroni met ham en kaas

En zweedse balletjes met puree en boontjes

Donderdag 09/02

Dagsoep of  normandische kippen reepjes

En lengfilet met tijmdijonnaise en parmezaanpuree

Donderdag 16/02

Dagsoep of  open lasagne 

En heekfilet met broccoli puree en wittewijnsaus

week 04

week 05

week 06

week 07


Chef kok vrouwelijk
Chef kok